CrossFit - Bygger på ständigt varierande och funktionella övningar som vi utför i mindre grupper.  Vi jobbar i små klasser med välutbildade Coacher, och anpassningsbara oavsett tidigare träningserfarenhet.

 

CrossFit Strength - Tuffa styrkepass för att bygga muskelmassa och styrka.​

 

CrossFit Team-  Detta är CrossFit när det är som bäst! Jobba i par eller i ett team – vem blir färdig först eller vem hinner mest? Väck tävlingsmänniskan inom dig samtidigt som ni pushar varandra till att nå nya höjder. Lagen delas in på plats så du behöver inte ha ett klart lag.

 

CrossFit Advanced- för dig som kört CrossFit ett tag och kan grunderna och vill ta sin fitness ytterligare ett steg. Vid denna klass så skall alla deltagarna vara på plats 15min innan för att få tid till egen uppvärmning.

 

Olympic weightlifting- här läggs enbart fokus på de olympiska lyften som snatch och clean and jerk. 1 timmes teknikträning där fokus läggs på lyften och delmoment till dem. 

 

Coaches Choice - Vår temaklass där våra coacher jobbar med sina specialinriktningar såsom gymnastik, CrossFit, Strongman, Styrkelyft, Tyngdlyftning, Rodd, löpning, osv.

Öppettider: 

Vi öppnar 15min innan första klassen och stänger 30min efter sista klassen.

Avvikande öppettider:

 
Träna med PT

Träna med PT

Våra tränare

Våra tränare

Börja Träna

Börja Träna

Intresseanmälan