Kungsholmen
Välkommen till Vici Athletics

 

VI HAR FLYTTAT TILL STÖRRE LOKALER!

HANTVERKARGATAN 78

 

Vici är ett träningscenter och en mötesplats för folk med en aktiv livsstil. Här tränar vi Funtionell träning och vi tar emot både nybörjare och atleter.

Vi håller ett lågt medlemsantal för att skapa en riktigt bra klubbkänsla och vi sätter träning, äventyr och kosthållning i centrum. Vi vill inspirera, utmana och utvecklas tillsammans med våra medlemmar!

Functional Fitness

Vi vill skapa de bästa möjligheterna för att träna uthållighet, styrka och smidighet på ett bra och roligt sätt. Functional Fitness är en träningsform som är lätt att anpassa efter individens förmåga och förutsättningar. Våra coacher finns här för att se till att du får ut det mesta möjliga av varje pass.

 

Bra utrustning och stor kunskap

Vårt center på Kungsholmen är Vicis hjärta. Här finns allt du behöver för att träna på dina villkor, oavsett om du gör det i en klass, med personlig tränare eller på egen hand. Vi jobbar framförallt med klasser eftersom det är både effektivt och roligt att ta hjälp av gruppdynamiken. Vi tar enbart in de högst meriterade coacherna och personliga tränarna med unika spetskompetenser.

 

Träna klokt och effektivt

Det är viktigt för oss att våra medlemmar använder rätt teknik och tränar på ett sätt som ger välbefinnande, effekt och snygga rörelser. Vår utrustning är av högsta kvalitet, våra coacher motiverar till klok träning som ger bra resultat. Vi är övertygade om att kvalitet är viktigare än kvantitet. Vi har en strukturerad träningsplanering som vi följer där fokus ligger på snabba resultat och långsiktig hållbarhet.

Mer än ett gym

Veni Vidi Vici – jag kom, jag såg, jag segrade. På Vici är alla segrare. Vi satsar på utrustning av högsta kvalitet, välutbildade coacher, utbildning och god service. Våra lokaler är öppna och ljusa och har snygg design. Här ska man trivas och lyckas med sin träning, oavsett personliga drömmar och mål!

Träna med PT

Träna med PT

Boka tid med Naprapat

Boka tid med Naprapat

Börja Träna

Börja Träna

Vi tar emot friskvårdscheckar

Gilla oss på facebook

CrossFit Journal

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Intresseanmälan