Kungsholmen
Välkommen till Vici Athletics

 

 

För oss är kvalitet det absolut viktigaste! Därför håller vi ett lågt medlemsantal, för att kunna erbjuda träning som passar individen. Våra coacher är utbildade och finns där för att hjälpa, inspirera och guida våra medlemmar i deras utveckling. Vi vill skapa de bästa möjligheterna för att träna uthållighet, styrka och smidighet på ett bra och roligt sätt.

 

CrossFit

Vi vill skapa de bästa möjligheterna för att träna uthållighet, styrka och smidighet på ett bra och roligt sätt. CrossFit är en träningsform som är lätt att anpassa efter individens förmåga och förutsättningar. Våra coacher finns här för att se till att du får ut det mesta möjliga av varje pass.

 

Bra utrustning och stor kunskap

Vår CrossFit-box på Kungsholmen är Vicis hjärta. Här finns allt du behöver för att träna på dina villkor, oavsett om du gör det i en klass, med personlig tränare eller på egen hand. Vi jobbar framförallt med klasser eftersom det är både effektivt och roligt att ta hjälp av gruppdynamiken. Vi tar enbart in de högst meriterade coacherna och personliga tränarna med unika spetskompetenser.

 

Träna klokt och effektivt

Vi jobbar med teknik i fokus och tränar för välbefinnande, effekt och bra rörelser. Vi har en strukturerad träningsplanering som vi följer, med fokus på resultat av långsiktig hållbarhet. Coacherna guidar för utveckling och anpassar klassen efter dig som individ, därför kan alla vara med, nybörjare som elit. 

Mer än ett gym

Veni Vidi Vici – jag kom, jag såg, jag segrade, på Vici är alla segrare! Vi satsar på utrustning av högsta kvalitet, välutbildade coacher, utbildning och god service. När du kommer in på Hantverkaratgatan möts du av en öppen lounge, där finns plats för häng före och efter klasser, med försäljning av matlådor, samt mikrovågsugnar för att kunna fylla på med ny energi. Eller bara ta en kopp kaffe med dina kompisar och snacka om veckans träning!

 

Träna med PT

Träna med PT

Våra tränare

Våra tränare

Börja Träna

Börja Träna

Vi tar emot friskvårdscheckar

Gilla oss på facebook

CrossFit Journal

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Intresseanmälan